پلکسر چیست؟
هنگامیکه روند کلاژن سازی در پوست کند میشود و بر اثر افزایش سن چین و چروک در سطح پوست ایجاد میشود، راههای مختلفی برای درمان پیشنهاد میشوند تا افتادگی و خطوط ایجاد شده در صورت را به حداقل برسانند.
از شیوههای جدید و به روز علم زیبایی، استفاده از دستگاه پلکسر است. پلکسر جایگزینی مناسب برای جراحی صورت به منظور برداشتن پوست اضافه در نواحی مانند پلک، اطراف لب و سایر نقاط میباشد. این دستگاه با تکنیکی بدون برش روی پوست کار میکند و مزیتهای فراوانی در مقایسه با جراحی و حتی دیگر روشهای غیر تهاجمی به منظور جوان سازی پوست دارد. هم چنین از پلکسر برای از بین بردن جای جوش و آکنه، کوچک کردن غبغب و پاک کردن تاتو و خال کوبی استفاده میکنند.
عملکرد پلکسر و تکنیک به کار گرفته شده در آن با امواج رادیو فرکانسی و لیزر کاملا متفاوت است. این دستگاه با به کار گرفتن انرژی پلاسما گازهای موجود در هوا را یونیزه کرده و جرقه کوچک الکتریکی در سطح پوست ایجاد میکند که منجر به بوجود آمدن سوختگیهایی نقطه ای شکل در ناحیه تحت درمان میشود.
یک الکترود در فاصله 1 تا 2 میلی متری پوست قرار میگیرد زمانی که تخلیه الکتریکی توسط الکترود صورت میگیرد، ذرات باردار در هوا ایجاد کرده و انرژی الکتریکی توسط همین یونها به پوست منتقل می شوند. در واقع بر اثر این فرآیند انقباضی در پروتئینهای پوست از جمله کلاژن بوجود میآیند که باعث تحریک کلاژن سازی شده و پوست اضافی بین بافتها تبخیر میشود و در نهایت جوان سازی انجام میگیرد.
خدمات دیگر جوان سازی پوست در کلینیک زیبایی رزیبا: بوتاکس ، آر اف فرکشنال
۰۲۱۸۸۸۶۵۰۱۰ - ۰۲۱۸۸۸۶۵۰۲۰
در ساعات کار کلینیک با شمارههای درج شده تماس گرفته و یا از طریق فرم، مشخصات خود را ارسال فرمایید تا در اولین فرصت با شما تماس بگیریم.
"*" indicates required fields
کاربرد پلکسر
- لیفت پلک
- صاف کردن و لیفت گردن و غبغب
- رفع افتادکی و چین و چروک پوست
- برطرف کردن جای زخم و آکنه و استرچ مارکهای حاصل از بارداری
- پاک کردن تاتو و خالکوبی از روی پوست
مزایای پلکسر
- عوارض اندک پلکسر و مزایای آن باعث محبوب شدن این روش درمانی در مقایسه با سایر روشهای جوان سازی شده است. در خصوص مزایای پلکسر میتوان به این نکات اشاره کرد.
- بلافاصله بعد از انجام پلکسر شاهد تغییرات بوجود آمده در پوست هستیم.
- این عمل نیاز به بی هوشی ندارد و بدون برش روی پوست انجام میشود در نتیجه خبری از بخیه روی پوست نیست.
- بعد از انجام پلکسر بیمار میتواند به زندگی عادی خود پرداخته و نیاز به بستری ندارد.
- همچنین پلکسر باعث هیچ گونه التهابی در بافتهای اطراف نمی شود و حرکت پلک حین عمل و بعد از آن متوقف نخواهد شد.
پلکسر چگونه انجام میشود
قبل از شروع انجام پلکسر، ناحیه مورد نظر پاک سازی شده و توسط پزشک بی حسی موضعی انجام میگیرد این بی حسی کاملا بدون درد میباشد. سپس نقاطی که باید تحت درمان قرار میگیرند، علامت گذاری میشوند. هنگامیکه پزشک از بی حسی موضع مورد نظر مطمئن شد به وسیله دستگاه پلکسر زخمهای بسیار کوچکی در سطح پوست به وجود کی آورد. مدت زمان انجام پلکسر بسته به اندازه محل تحت درمان، بین 20 دقیقه تا 1 ساعت متغیر است.
نکاتی که بعد از انجام پلکسر باید رعایت کنیم
بعد از درمان با پلکسر ممکن است دچار قرمزی و تورم خفیفی در ناحیه درمان شوید. در این صورت به شدت از مالیدن پوست خود داری کنید. اگر دچار خارش در محل تحت درمان بودید. حتما از کرمهایی که پزشک متخصص برای شما تجویز میکند، استفاده کنید. این کرمها، حساسیت پوست را از بین میبرند.
- بعد از پلکس تراپی در معرض نور خورشید قرار نگیرید.
- تعداد جلسات درمان را به خاطر بسپارید و سر موقع برای انجام جلسه بعدی اقدام کنید.
- جلسات درمانی شما با توجه به تشخیص پزشک حداکثر 3 جلسه با فاصله چند هفته میباشد.